Contactformulier

Contact

 

Heb je na je bezoek aan onze website nog vragen, wil je je aanmelden voor een hulpvraag, dierenbuddy ® worden of wil je meer weten over wat we doen? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij proberen dan zo snel mogelijk met u contact op te nemen en uw vragen te bespreken. Neem bij spoedzaken altijd direct telefonisch contact met ons op of stuur ons een whatsapp. Het telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn is 06-17097543. Bij dringende (spoed)zaken kunt u ook bellen met 06-82000839.

Mocht het u niet lukken om het contactformulier in te vullen dan mag u ook een mail sturen naar info@dierbuddy.com.

Voor de volledigheid melden wij dat het inzetten van Dierenbuddy’s m.b.t. het uitlaten van een dier, het bij de eigenaar verzorgen van een dier, het verrichten van andere hand en spant diensten bij een dieren-eigenaar thuis geen activiteiten zijn van Dierenbuddy® (stichting Blijdschap Voor De Dieren) Daarvoor kunt u per mail contact opnemen met Dierenbuddy van de dierenbescherming® hun mailadres is dierenbuddy@dierenbescherming.nl of het contactformulier op hun website invullen.

Let op! Zie je een dier in nood, wil je dierenleed melden of een situatie rondom dierenleed bespreken, bel dan altijd met het landelijke telefoonnummer 144.    Nieuw: de Virtuele Dierenarts Probeer nu!