Dierenbuddy ®

Dierenbuddy ®

Wat is een Dierenbuddy ®

Een Dierenbuddy ® is iemand die onbetaald het huisdier van iemand anders in een huiselijke situatie wil opvangen. Ook wel een dierverzorger genoemd. Een dierenbuddy ® is een gastgezin die een oplossing biedt aan een huisdier-eigenaar die tijdelijk zelf niet voor zijn dier kan zorgen. De stichting BVDD heeft door de jaren heen een landelijk netwerk van gastgezinnen opgebouwd. Wij maken gebruik van een zelf ontwikkelde applicatie die op basis van postcodes geschikte dierenbuddy’s en hulpvragers koppelt. Deze applicatie werkt effectief en stelt ons in staat om snel de juiste hulp in te schakelen. Het is belangrijk om te benadrukken dat een Dierenbuddy ® alleen wordt ingezet wanneer de hulpvraag van tijdelijke aard is. Ons doel is mens en dier altijd te herenigen.

Contact tijdens opvang.

Bij onze Dierenbuddy ® -organisatie hechten we grote waarde aan de bescherming van privacy en het welzijn van onze hulpvragers en gastgezinnen. Daarom is rechtstreeks contact met de eigenaar van de dieren tijdens de opvang periode bij het gastgezin niet mogelijk vanwege de privacywetgeving. Wij begrijpen dat eigenaren graag op de hoogte willen blijven van hun dieren, dus zorgen we ervoor dat regelmatige updates worden verstrekt. Onze coördinatoren volgen de dieren nauwlettend en zorgen ervoor dat alle relevante informatie wordt doorgegeven aan het gastgezin. Op deze manier creëren we een veilige en vertrouwelijke omgeving voor alle betrokkenen. 

Vragen of hulp nodig?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via ons contactformulier direct contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij ook te bereiken op +31 (0)617.097.543. Dierenbuddy ® is te vinden op Facebook. Op de website van Stichting Blijdschap Voor De Dieren vindt u meer informatie over wat de stichting doet voor Mens en Dier.

® Geregistreerd handelsmerk 

Dierenbuddy ® is een geregistreerd handels merk van Stichting Blijdschap Voor De Dieren en gedeponeerd bij het merken register onder depot nummer 1442239. Het logo (beeldmerk) in combinatie met het woord Dierenbuddy mag niet zonder onze schriftelijke toestemming gebruikt worden. 

Nieuw: de Virtuele Dierenarts Probeer nu!