Voor wie is Dierenbuddy ®

Dierenbuddy ® voorkomst dat dieren alleen achterblijven

Voor wie is Dierenbuddy ®

Dierenbuddy ® biedt ondersteuning aan huisdier-eigenaren die tijdelijk niet in staat zijn om voor hun huisdier(en) te zorgen en geen financiële middelen hebben om zelf hulp in te kopen. Mensen met onder andere de volgende problemen kunnen bij ons terecht:

  • Mensen met lichamelijke en/of geestelijke problemen: Als iemand door fysieke beperking of mentale uitdagingen niet in staat is om de dagelijkse zorg voor hun huisdier op zich te nemen, kan Dierenbuddy ® helpen.
  • Mensen die in een justitionele instelling zijn beland: Wanneer iemand in detentie of een justitiële instelling verblijft, kan dit betekenen dat ze tijdelijk niet voor hun huisdier kunnen zorgen. Dierenbuddy ® biedt dan uitkomst.
  • Mensen met verslavingsproblematiek: Verslavingsproblemen kunnen iemand verhinderen om voor hun huisdier te zorgen. Dierenbuddy ® is er om hen te ondersteunen gedurende deze periode.
  • Mensen met financiële problemen: Huisdiereigenaren die door financiële moeilijkheden in een tijdelijke situatie verkeren waarin ze niet voor hun dier kunnen zorgen, kunnen een beroep doen op Dierenbuddy ®.
  • Slachtoffers van huiselijk geweld: In situaties van huiselijk geweld kunnen slachtoffers soms niet de nodige zorg bieden aan hun huisdier. Dierenbuddy ® helpt hen in deze zware periode.

Helaas hebben mensen met bovenstaande problemen vaak geen ondersteunend netwerk om de nodige zorg of begeleiding voor hun huisdieren te regelen. Daarom hebben wij Dierenbuddy ® (gastgezinnen) in het leven geroepen.

Heb je hulp nodig dan kun je via onderstaande buttons direct naar het juiste formulier om je hulpvraag in te vullen.Ee

Vragen of hulp nodig?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via ons contactformulier direct contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij ook te bereiken op +31 (0)617.097.543. Dierenbuddy ® is te vinden op Facebook.  Op de website van Stichting Blijdschap Voor De Dieren vindt u meer informatie over wat de stichting doet voor Mens en Dier.

® Geregistreerd handelsmerk 

Dierenbuddy ® is een geregistreerd handels merk van Stichting Blijdschap Voor De Dieren en gedeponeerd bij het merken register onder depot nummer 1442239. Het logo (beeldmerk) in combinatie met het woord Dierenbuddy mag niet zonder onze schriftelijke toestemming gebruikt worden. 

Nieuw: de Virtuele Dierenarts Probeer nu!