Word Dierenbuddy®

Dierenbuddy®

Hoe word ik Dierenbuddy®?

We zoeken in heel nederland Dierenbuddy’s. Vrijwilligers die op incidentele basis en in de eigen buurt/wijk hulp willen bieden aan eigenaren met een huisdier in tijdelijke nood, kunnen zich aanmelden via een formulier. Zodra wij uw opgave hebben ontvangen vragen wij u vriendelijk om via onze website een inschrijvingsformulier in te vullen. U kunt deze hier vinden. Houdt er rekening mee dat wij een VOG zullen aanvragen op uw naam. De kosten voor deze VOG zijn voor ons.

Vereisten/Voorwaarden:

Vrijwilligers die zich aanmelden dienen in het bezit te zijn van een Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren (AP) en 18 jaar of ouder te zijn. 

Aansprakelijkheid.

Stichting Blijdschap Voor De Dieren en haar team dragen op geen enkele wijze verantwoordelijkheid voor de uitvoering van taken. Zo ook niet over de onderling gemaakte afspraken tussen de vrijwilliger en zorgvrager. Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor ontstane schade in welke vorm dan ook. Dat geldt voor schade zowel bij de aanvrager dan wel bij de hulpbieder die is ontstaan.

Contact met dieren tijdens opvang.

Tijdens de periode dat  dieren tijdelijk worden opgevangen bij een gastgezin is het niet mogelijk om rechtstreeks contact te hebben met de eigenaar van de dieren. De privacywetgeving en de bescherming van onze hulpvragers en gastgezinnen staan in een hoog vaandel. Tijdens de opvang zorgen wij voor het doorspelen van updates.

Vragen of hulp nodig?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via ons contactformulier direct contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij ook te bereiken op +31 (0)617.097.543Wilt u graag meer lezen over ons werk en de verhalen over de dieren waarbij wij bemiddelen? U  kunt onze bedrijfspagina op facebook raadplegen of de website van Stichting Blijdschap Voor De Dieren bekijken.

DIERENBUDDY® is een Registrated Trade Mark en gedeponeerd bij het merkenregister onder depotnummer 1442239. Het logo (beeldmerk) in combinatie met het woord Dierenbuddy is dus als merk vastlegt (trademark). Het is niet toegestaan om zonder onze schriftelijke toestemming het woord dierenbuddy® te gebruiken.

Zoek jij nog vrijwilligerswerk in de dierenbranche - Bel of mail ons dan snel Word vrijwilliger bij Dierenbuddy®